lördag, januari 05, 2008

Framsteg


Okej okej. Det blir väl ett inlägg då och då men förvänta er inget.. Nu vill lilleman sitta i vagnen, snart 4 mån. Gammal. Han jollrar och skrattar åt det mesta. Tyvärr börjar tänderna klia redan men som tur är kan det ju dröja innan de tränger fram. Och jag måste erkänna att det är ett hårt jobb med att ha bebis i egen säng. Det är ju inte bara att lägga han ned och han somnar.. Sen äter han var tredje timme på natten. Nu väger klumpen 7205 g! Matvrak. Och nu är klockan.. Snart åtta och här ligger man i sängen så trött att det ringer i skallen. Men fantastiskt är det!

5 kommentarer:

e sa...

Jo, ge oss meeeer! ;) Nej, blogga så mycket eller lite du vill men det är kul med varje uppdatering. Tack för att vi får en liten tjuvkik på er tillvaro.

Superquinnan sa...

E: Ja det blir när man kan/ har tid/ orkar och har lust som sagt ;-) Ha det gott! Kram

dentatuerademamman.com sa...

Hej där, snygg liten kille! Visst är det härligt att vara mamma, årstiderna får mer mening. I sommar så är det din grabbs första sommar, sen kommer hans första "medvetna" jul osv.
Kul att se att det går bra för er

Maria sa...

Åh så roligt det är att komma hit och se ett nytt inlägg:) Miss you i massor och Isak är ju bara för söt. KRAM

Anna sa...

Vad roligt med lite inlägg ifrån dig, han är ju stora killen nu ju :-). Han väger faktiskt mer än Melvin ... sist vägde vi in på 6.1kg (21/12). Ska läsa de andra inläggen nu.