måndag, september 17, 2007

Vacker solig dag

Besök av morbror idag med familj. Fick två böcker och massor av gos. Storkusinen som är född i april tittade lite på Isak och undrade nog vad det var för liten parvel.
M och jag var ute och gick 30 minuter idag! Rekord!! Jag känner mig mer och mer pigg. Foglossningsbesvären sitter ju kvar men blir bättre och bättre.
Skönt att vi har lite rutiner här hemma med att tvätta, ladda och tömma diskmaskin samt att äta.
M var iväg till apoteket idag och köpte Minifom efter rekommendationer från alla håll och kanter. Sen blev det Ica Maxi också så nu är frysen full med mat som går snabbt att ordna.
Börjar tänka på hur det ska gå när M börjar jobab nästa vecka?
Blir ledsen när jag tänker på det. Ska jag klara allt detta själv tänker jag?
Jag är ju inte helt rörlig. "Marktjänsten" ska jag inte engagera mig i alls har M bestämt sagt till mig så det tänker jag inte. Jag ska sova när Isak sover och vara vaken när han är. Det är nåt vi inte är inne i ännu.
Nu vankas middag, liten sover nybytt och mätt!

2 kommentarer:

e sa...

Det är nervöst och läbbigt att vara hemma själv i början (tyckte jag iaf) men det löser sig liksom. Man kan mer än man tror. Njut av att vara hemma alla tre (fyra med katten då) den här veckan.

Anna sa...

Det kommer gå bra att vara hemma själv, du gör det du har lust med och hinner. Du skall framförallt tänka på Isak och dig. Ni ska må bra. Skönt att M har tagit på sig markservicen.

Hos oss har vi ju varit förskonade från jobbiga nätter m.m så jag kan ju i princip hinna med allt (men jag har ingen lust alls).

Vi flyttar ju ändå snart så varför städa *S*

Förresten, när kommer du i den där tidningen? Du skriver väl om det på bloggen så man vet när man ska inhandla den?