lördag, september 08, 2007

Äter som en häst


Natten var vaken för hela familjen. Isak äter duktigt och har funnit tekniken. So far so good.. Ok stämpel är utfärdad av barnläkaren vilket kändes skönt. Jag har ont efter snittet men det kommer ju inte som en överraskning. Första försöket till att stå misslyckades och stortårarna var ett faktum. Vi har gullig och kunnig personal här på BB som guidar oss lite. Min mamma har varit här och det kändes skönt att få krama henne. Nu Sitter M och läser. Isak har sovit 2 tim. Så snart är det matdags igen. Han är fortfarande världens sötaste bebis. Och stor är han med!

8 kommentarer:

Anna sa...

Han är så otroligt söt, så mullig och rund i ansiktet. Det ger sig med smärtan i snittet det lovar jag. Tänk bara på att om det börjar kännas be att få morfin (om du nu ens kan läsa kommentarerna via mobilen, annars lär ju det tipset vara för sent). Sen är det bara att börja försiktigt.

KRAM

Anonym sa...

Tänker på dig och hela din lilla familj! Kram till dig gumman!!! Ta en dag i taget så har det snart läkt.

dentatuerademamman.com sa...

Hej där och ett STORT grattis!! Nu är det bra mysigt va att ha din lilla kille bredvid dig, du har ju väntat så! När jag fick min första flicka som heter Saga så minns jag att jag låg och såg förundrat att hennes ögonfransar hade växt på några dagar.

RedAngel sa...

ÅÅÅÅH Lilla bebben då!!! GRATTIS MAMSEN =) & till hela familjen! Så söta fluffiga kinder *nypnyp*!

Äh gums, jag födde utan snitt & benen va som på en vinglig kalv på mig med...det e förlossning det, man ska inte spela duktig utan se vad man pallar OCH ta det lugnt (säger hon som lämna BB efter 6 tim *HOST*...men...NJUT av att du blir uppbackad istället)

Det Mörka Hotet sa...

Så himla fin han är: tänk att vi alla har varit så där små - om än inte lika gulliga...!


DMH/Samuel

Linda sa...

Snittas gör ju alltid ont, men mitt släppte hyffsat fort.. Snittades på morgonen den 5/5 & den 6/5 var jag uppe & sprang igen

Anonym sa...

åh vad glad jag är för er skull och skönt att höra att allt gått bra. Snittsmärtan är inte att leka med ett par dar, oj vad jag grät!!! men vips så blir det bättre och bättre och sen känner man inte nåt alls!!!

Massa kramar till den söta groggy MAMMAN!!

Anonym sa...

Grattis igen! Men får du inte ordentlig smärtlindring??? Det finns! Morr... Jag fick smärtlindring i dropp första dygnet, när jag inte fick äta och hade inte ont alls och inte sedan heller, när jag fick tabletter. Personalen var supernoga med att jag inte fick börja släppa fram någon smärta, för att det då skulle bli svårare att häva den.

Gosig bebis - måste beundras, förstår att ni inte har sovit :)