måndag, september 10, 2007

Lugn


Det är så mycket kärlek att det bubblar över. Gråter mycket just nu och känner att det är skönt att låta allt komma ut. Månaderna med Isak i dag magen har nu ju följt.. En liten kamp. Nu är vi framme vid målet och känslan är oerhörd. Jag mår bättre för varje timme som går. I dag ska sjukgymn. Komma ned. Håll tummarna. Kram

9 kommentarer:

e sa...

Han är såfantastiskt söt!

Anonym sa...

Han är verkligen fin! Tycker nästan att man känner igen honom från Tittut-bilderna.

Håller tummarna allt vad jag kan även om det inte behövs egentligen. Kram!

Anna sa...

C det är dag 3 idag, dagen då allt brukar svämma över, jag var precis som du, grät för han var så fin, grät för att han grät, grät för jag var rädd något skulle hända m.m

Lycka till med sjukgymn.

Kram

Anonym sa...

Vilken dag är han född? I fredags? Låter som tredjedagsgråt. Bra bra. Det hade jag inte första gången, var för chockad efter mitt livs värsta upplevelse... Men den här gången grät jag och var glad för det ;), eftersom det är normalt och det bådade gott inför framtiden! Det gör det för dig också. Bra att du mår bättre! Kram!

Anonym sa...

Förstår att tårarna kommer för han är ett mirakel lilla Isak!

Skönt att du får hjälp med sjukgymnastik. Kan tänka mig att det är välbehövligt efter snittet.. Självklart håller jag tummarna! :)

Kram

Matt sa...

Välkommen Isak!

Camillas lockar sa...

STORT grattis till er alldeles nyblivna föräldrar! Vilken fin liten kille!!! Blir alldeles rörd... Det bubblar verkligen över av kärlek. Man vet att man borde sova och vila mycket, men visst är det svårt. Det finns ju ett mirakel att titta på :-)

Anna sa...

Kom just att tänka på att vi båda fått fredagsbarn och det via snitt :-)

Anonym sa...

Han är så himla fin. Ett stort grattis igen! Hoppas att du fortsätter att må bättre och bättre. Riktigt stolt ska du vara över din enorma prestation.