lördag, september 01, 2007

Lugn natt

Nää, det var bara falskt alarm från den där molande värken.
Har legat hela natten utan nån störande känsla (förutom ryggen och det..)
Så nu andas vi ut här hemma och tar oss an en ny dag.
Har som vanligt varit vaken sedan runt 4-tiden men vid 06.30 ville magen upp. Så vi (jag, magen och kissen) har sett solen gå upp och jag är inne på min andra kopp te.
Har insett att det kommer bli svårt för mig att "hålla masken" här på bloggen nu eftersom ni inte vet antalet dagar som är kvar.
Men jag kan säga så här: Nu börjar det kittlas i maggropen och tankarna kring det hela blir flera.
I dag ska M och jag plantera höstväxter i krukorna på framsidan (jag pekar, han utför) samt sätta nya kryddor innan hösten i kryddträdgården.
Hoppas solen värmer lite under dagen.
Ha det så bra i dag allihopa!

3 kommentarer:

e sa...

Skönt att det var falskt alarm. Jag har fö en liten vadslagning med mig själv om vilken dag snittet är. Har spikat ett datum nu ;) Den där M verkar bra. Jag är duktig på att peka. Du skulle inte kunna skicka hit honom när han är klar med kryddorna ;)

Superquinnan sa...

E: Mycket skönt!! Vi får se om du har rätt då ;-) jag skulle ju kunna utlysa en tävling.... Ja M är bra. Jag har pekat i snart 5 månader och han bara gör. Det är kärlek det :-)

e sa...

Jag talar om sen om jag gissat rätt datum eller inte. Och jag lovar att inte fuska ;) En kommentar till till inlägget ovan (sorry, orkar inte gå in på det inlägget - pömsig). Ni är så kloka som ser till att få en extra månad tillsammans utöver vanliga semestrar etc. Vi hade lyxen att ha två månader tillsammans i somras och det är så mysigt att få vara hemma tillsammans hela lilla familjen. Så ni tänker helt rätt. Som vanligt :)