måndag, september 17, 2007

Första skriknatten


Vilket hjärtskärande ljud denne prins kan bjuda på. Det var grymt ångestladdat att se han ha ont i magen. Vi provade allt. Vagga, rapa, snutta finger, upp och gå, ligga, sitta. Vi somnade alla fyra, inkl. Katten som också vakade hela natten, klockan 3. Jag minns inte ens hur. Det är skönt att gråta när trycket blir för stort. Och jag är glad att vi är två. I dag är Isak tillbaka i sin vanliga form och myser med pappa i soffan medan mamma äter frukost med katten i knät. Snart besök av morbror med familj.

4 kommentarer:

vic sa...

ojoj vad det känns bekant de där ;-) vissa mornar somnar vi inte förrän framåt 8-snåret, så 3 låter ju rätt skönt ändå i mona öron ;-)

kraaaam

Camillas lockar sa...

Shit, vilka flaschbacks jag får :-/ Inte kul alls med skriknätterna! Hoppas ni inte får många!

Att vara mamma sa...

De första veckorna somnade vi aldrig före 3-4, ibland ännu senare. Trots att det inte var länge sedan känns det redan väldigt avlägset, för nu somnar vi åtminstone kring midnatt och förhoppningsvis snart ännu tidigare. Hoppas att er vaknatt bara var en engångsföreteelse!

Anna sa...

Det är verkligen hemskt när de har ont speciellt när ingenting hjälper. Vi har som tur var varit förskonade från sånt (har väl hänt kanske 2-3ggr när han var färsk)