måndag, september 24, 2007

Fixar


Nu äter mamman frukost och liten ligger i vagnen. Man får vara smart!

5 kommentarer:

Glimra sa...

Han ÄR ju bara för gosig! Ganska ofattbart att han ska ha moppe och skäggstubb en vacker dag... :) Det behöver vi ju inte tänka på nu i och för sig! Vad skönt att det går bra för er! Kram!

Anonym sa...

Hej tjejen!
NU har jag äntligen kikat in här igen. Jag tycker ni verkar ha hyfsat koll på läget, när hon var 2-3veckor så var det livat värre här hemma. ;)

Unknown sa...

Halloj på er!
Nu har jag lyckats logga in på din blogg igen. Kul att läsa! Mormor är ute o går med Julia så jag har lite vardagslyx o ska ställa mig i duschen i mer än två minuter.. hoppas jag.
Isak ser så söt ut - så liten. Hur mycket väger han nu? Vi ska väga tjejen imorgon för att se att allt är som det ska. Hon bör väga ca 4,2.. hoppas. Du, jag känner igen det där med ringar o dylikt.. händerna känns fortfarande väldigt svullna o någon ring verkar inte vara i närheten att passa. Ha en bra dag. Kramar

Superquinnan sa...

Camieri: Hej. Kul att du hittade hit. Han vägde 3915 sist på BVC det var förra tisdagen jag ska dit på torsdag. Han är ganska stor tycker jag ;-) Kul att Julia mår bra!! Vi hörs!! Kram

vic sa...

sötisen!! vi har samma sparkbyxa till Olivia, längtar såååå tills hon växer i den :-)

kam